Imorgon är det dags!


Imorgon är det äntligen dags för Ottarsloppet, med löpning, MTB och supersprint i skidor! Det går att efteranmäla sig på hemsidan fram till klockan 21.00. Det kommer också gå att efteranmäla sig på plats under tävlingsdagen, men det är 50 kr dyrare än att göra det på internet.

  • Klicka här för ett schema över viktiga tider under dagen. (Nummerlappsutdelning börjar 09.00 för löpning, och 12.00 för MTB. Var ute i god tid)
  • Vi uppmanar också cyklister att gärna parkera vid Byggdegården (upp för backen efter Q-Star macken), eller på planen nedanför. Därifrån är det mindre än en kilometer att rulla ner till tävlingsområdet vid Ottarsborg. Det blir många cyklister i år, och annars finns risken att parkeringen vid Ottarsborg blir full.
  • Under dagen går det att köpa hamburgare och korv mm. Betalning med antingen kontant eller SWISH.

Utöver tävlingar så kommer det vara full aktivitet i vår park under dagen. Där kan du få massage från Björks friskvård, kolla blodtryck hos Husläkargruppen, titta på spännande idrottsresor hos Global Sports Tours, på idrottskläder mm hos Melins Cykel & Sport. Och självklart säljer vi både hamburgare, korv och läsk mm.

Välkomna till Ottarsborg!